Dameure

Se vores flotte udvalg af dameure

På denne side finder du vores fornemme udvalg af dameure. Vi håber, at vores vision om at producere enkle ure til den stilbevidste, moderne kvinde fornemmes tydeligt, når du betragter udvalget.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at for os er det ikke nok blot at producere flotte ure. Det er mindst lige så vigtigt, at urene består af den fineste mekanik. Derfor kan du være helt sikker på, at du investerer i et langtidsholdbart ur, hvis du køber dit dameur hos Watzon.

Vi har stensikkert et dameur, der falder i din smag

Vi bestræber os på at designe og producere et mangfoldigt udvalg af dameure, så der i vores udvalg er noget for enhver smag.

Vi mener selv, at mange af vores produkter appellerer bredt grundet deres stilsikre og enkle udtryk, og vores erfaringer fortæller os også, at mange af vores produkter værdsættes af en bred målgruppe. Værdsættes vores ure også af dig?

Vi udsender løbende nye kollektioner

Når vi udvikler nye kollektioner, er det vigtigt for os, at kollektionerne indkapsler og repræsenterer samtiden, og at man samtidigt tydeligt kan fornemme kernen af alle Watzon-produkter i kollektionerne.

Viser alle 3 resultater