Unisex ure

Se vores fornemme udvalg af unisex-ure

Her på siden kan du se vores fine udvalg af unisex-ure, altså ure, der kan bæres af både mænd og kvinder.

Vi mener selv, at vi producerer nogle af de mest stilsikre unisex-ure på markedet, men selvom designet altid sidder lige i skabet, er priserne ganske fornuftige.

Et Watzon unisex-ur er kendetegnet ved et enkelt, men meget stilrent design. Derudover er det kendetegnet ved at indeholde noget af den fineste mekanik. Det er nemlig ikke tilstrækkeligt for os at producere ure, der ser hamrende godt ud. Urene skal også være yderst hårdføre og holdbare. Du kan derfor være sikker på, at du får et ur, som kan holde i mange år, hvis du køber dit ur hos Watzon.

Hvorfor bør man gå med ur?

Før mobilens tid gik rigtig mange med ur af praktiske årsager. Uret havde den altoverskyggende praktiske funktion, at det kunne fortælle enhver, der gik med uret, hvad klokken var.

Det kan et ur sågar stadigvæk i dag, men dets praktiske funktion er blevet en smule udvandet efter teknologiske fremskridt har gjort, at vi i dag har adgang til klokken på mange andre måder end via et armbåndsur, for eksempel via vores mobiltelefoner.

De teknologiske fremskridt har dog ingenlunde gjort uret overflødigt. Faktisk har ure sjældent været så populære, som de er i dag. I dag bærer langt de fleste dog deres ur på grund af et urs æstetiske funktion og ikke dets praktiske.

Et ur kan nemlig være prikken over i’et på ethvert outfit. Dette skyldes særligt, at der produceres så mange smukke ure. Se bare vores udvalg.

 

 

Viser alle 3 resultater